// ääninäyttelijä // laulaja // live-musiikki // bilebändi // a cappella //

Bändit

Bilebändi LA LA BAND

The Unorthodox Hooligans

Bilebändi LA LA BAND

image6

LA LA BAND on bilebändi, joka nostaa juhlasi uudelle tasolle. Viidestä ammattimuusikosta koostuva yhtye on takuuvarmaa viihdettä, joka sopii täydellisesti juuri Sinun juhliisi. Taitavat soittajat, monipuolinen ikivihreistä ja nykypäivän listahiteistä koostuva ohjelmisto yhdessä bändin energisen lavaesiintymisen kanssa tekevät illastasi ikimuistoisen. Jos viiden hengen bändi tuntuu liian isolta, tulemme myös pienemmällä kokoonpanolla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Stagement

The Unorthodox Hooligans

Bilebändi LA LA BAND

image7

Stagement on viiden miehen a cappella -lauluyhtye, jonka ohjelmisto koostuu englannin- ja suomenkielisestä kevyestä musiikista ja useimmat sovitukset on tehty itse taatun "Stagement-soundin" takaamiseksi. Jos perinteinen bilebändi ei kiinnosta, mutta haluat silti live-musiikkia, a cappella-bändi on loistava vaihtoehto. Stagement tulee laulamaan, oli kyseessä pienimuotoiset illanistujaiset tai suuremman mittakaavan kekkerit. 

The Unorthodox Hooligans

The Unorthodox Hooligans

The Unorthodox Hooligans

image8

The Unorthodox Hooligans tuo lavalle räjähtävän pop-spektaakkelin. Bruno Marsin kappaleita soittava 11-henkinen yhtye ei tyydy tavanomaiseen cover-meininkiin, vaan luvassa on tanssin ja liikkeen siivittämä hengästyttävän energinen kokonaisuus, joka ei takuulla jätä kylmäksi. 

Yleisiä kysymyksiä

Kuva: Mika Laurila

Mitä hyvä bilebändi maksaa?

Bilebändin saa nykyään tilattua netistä hyvinkin halvalla, mutta laadusta ja ammattimaisuudesta ei ole aina takeita. Minun kauttani saat aina rahoillesi vastinetta. 


Bändin hinta riippuu monesta asiasta, esimerkiksi siitä, kuinka ison bilebändin haluat, tai kuinka monta settiä musiikkia haluat (1 setti = n. 45 min). Yleisesti periaatteenani on, että bändin jokainen jäsen tienaisi keikasta keskimäärin 200-250€, jolloin koko viiden hengen bändin hinta pyörii yleensä n. 1000-1400€ kieppeillä. 

image9

Mistä tiedän, että bändi on hyvä?

Kukaan ei halua ostaa sikaa säkissä, ja sen takia olen halunnut tehdä bändeihini tutustumisen mahdollisimman helpoksi. Kaikki Youtube-kanavallani olevat videot ovat live-äänitteitä, eli niitä ei ole tuotettu studiossa, vaan kaikki on soitettu äänityshetkellä. Näin saat todenmukaisen kuvan bändin soundista, eikä omissa juhlissasi tule yllätyksiä, ettei bändi kuulostakaan samalta kuin levyllä.

Kuva: Mikko Reinikainen

Pyydä keikalle!

Ota ihmeessä yhteyttä, ja pyydä tarjous ammattibändistä juhliisi. Kun haluat tilata bändin, lähetän sinulle sähköpostitse yksilöllisen tarjouksen, jossa sovitaan keikan ehdot ja bändin tarkka hinta. Tarjous ei ole sitova ennen kuin molemmat osapuolet ovat hyväksyneet sen yhteisesti, eikä tarjouspyynnön lähettäminen velvoita mihinkään. 

Katso videoita