// ääninäyttelijä // laulaja // live-musiikki // bilebändi // a cappella //

VELIVALTTERI VOICES // VALTTERI TURUNEN

Olen Valtteri Turunen, helsinkiläinen laulaja ja ääninäyttelijä. Olen valmistunut muusikoksi Helsingin Pop & Jazz Konservatorion ammatillisesta koulutuksesta keväällä 2014. (Katso koko CV täältä.)


Olen tehnyt aktiivisesti töitä ääninäyttelijänä vuodesta 2013 alkaen, ja ääntäni voi kuulla lukuisissa lasten ja nuorten sarjoissa ja elokuvissa. Olen tehnyt isoja päärooleja mm. sellaisissa sarjoissa kuin Lohikäärmeprinssi (Netflix), Merten syvyyksissä (YLE), The Hollow (Netflix), Motown Magic (Netflix), sekä elokuvissa kuten Rock Dog (Netflix). Lisäksi olen laulanut tunnusmusiikin esimerkiksi Ässäluokka (YLE) ja Teini-ikäisten mutanttininjakilpikonnien nousu -sarjoihin (Ruutu). Lisää dubbauksiani löydät listattuna täältä. Jos etsit nuorekasta ja moneen taipuvaa ääntä dubbaamaan, lukemaan äänikirjaa tai spiikkaamaan mainoksia, älä epäröi ottaa yhteyttä.


Olen esiintynyt laulajana niin firmakeikoilla kuin yksityisissäkin tilaisuuksissa, ja pystyn tarjoamaan erilaisten bändikokoonpanojeni ansiosta juuri sinun juhliisi sopivan kattauksen elävää musiikkia. Minun kauttani voit tilata perinteisen bilebändin ja a cappella-lauluyhtyeen tai myös pienemmän kokoonpanon kuten duon tai trion. Eri yhtyeisiini voit tutustua bändit osiossa. image8