velivaltteri voices

// live-musiikki // bilebändi // a cappella // ääninäyttelijä //

// live-musiikki // bilebändi // a cappella // ääninäyttelijä //

// live-musiikki // bilebändi // a cappella // ääninäyttelijä //// live-musiikki // bilebändi // a cappella // ääninäyttelijä //// live-musiikki // bilebändi // a cappella // ääninäyttelijä //

VELIVALTTERI VOICES // VALTTERI TURUNEN

Suunnitteletko tilaisuutta tai juhlia, joihin tarvitset live-musiikkia?


Olen Valtteri Turunen, helsinkiläinen laulaja ja ääninäyttelijä. Olen valmistunut muusikoksi Helsingin Pop & Jazz Konservatorion ammatillisesta koulutuksesta keväällä 2014 ja optometristiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta keväällä 2019. (Katso koko CV täältä.)


Olen esiintynyt laulajana niin firmakeikoilla kuin yksityisissäkin tilaisuuksissa, ja pystyn tarjoamaan erilaisten bändikokoonpanojeni ansiosta juuri sinun juhliisi sopivan kattauksen elävää musiikkia. Minun kauttani voit tilata perinteisen bilebändin tai a cappella-lauluyhtyeen tai myös pienemmän kokoonpanon kuten duon tai trion. Eri yhtyeisiini voit tutustua bändit osiossa. Olen myös käytettävissä, mikäli tarvitset pelkästään laulajaa (tai taustalaulajaa) johonkin omaan produktioosi. 


Olen tehnyt aktiivisesti töitä ääninäyttelijänä vuodesta 2013 alkaen eri studioilla, ja minua voi kuulla lukuisissa lasten ja nuorten sarjoissa ja elokuvissa. Olen tehnyt isoja dubbausrooleja mm. sellaisissa sarjoissa kuin Merten syvyyksissä (YLE), The Hollow (Netflix), The Dragon Prince (Netflix), Kaisu Kuu (MTV), sekä elokuvissa kuten Rock Dog (Netflix) ja Hyppelihiiri Myökki-Pyökki-metsässä (teatterilevitys ja DVD). Lisäksi olen laulanut tunnusmusiikin esimerkiksi Ässäluokka (YLE) ja Teini-ikäisten mutanttininjakilpikonnien nousu -sarjoihin (Ruutu). Lisää dubbauksiani löydät listattuna täältä. Jos etsit nuorekasta ja moneen taipuvaa ääntä dubbaamaan tai spiikkaamaan mainoksia, älä epäröi ottaa yhteyttä.

image1